1REVOLUTIE_1500.jpg

Kunst

Ja, we zijn gek op kunst. Zonder kunst geen Utrecht. We zetten de beste artiesten dan ook graag in het zonnetje. Mag ook wel eens toch? ODE wordt natuurlijk mede ingekleurd door de stad. Wil je meer weten over de persoon achter deze toffe kunst? Kijk dan even op deze pagina.

Kunst van nu

Dankzij zijn graffiti achtergrond kan Munir nieuwe perspectieven, verhalen en ideeën visualiseren in de omgeving waar ze vandaan komen. Hij wilt het allerliefste enorme muurschilderingen creëren die als podium dienen voor verhalen en deze via de wand tot leven laten komen. Het is zijn kracht om via kunst een weerspiegeling te geven van de verhalen en ideeën die in het gebied leven. 


Munir gelooft niet in low- of high-art en wil vooral werk creëren dat toegankelijk is voor mensen onafhankelijk van hun sociaal-economische achtergrond. Hij houdt dan ook altijd rekening met de omgeving van het werk in de hoop inspiratie terug te geven aan de bewoners of passanten die hem en elkaar inspireren. Tof toch? Wij zijn fan. 


Waar vind je werk van deze fijne kunstenaar in de stad? Pak je fiets en plan een route..

Van Zijstweg

- En samen met Philip Lindeman aan de Telingstraat 9

- Willem Dreeslaan 43

- Makassarstraat 84


Kunstenaar Munir de Vries

Munir de Vries

Munir maakt super mooie kunst en illustraties en woont in Utrecht. Hij is altijd gemotiveerd om nieuwe plekken te vinden en is altijd op jacht naar nieuwe ervaringen en verhalen die hij kan vertellen die hij tot leven laten komen via zijn kunst.

Ja, daar kunnen wij ons wel in vinden. Vandaar hierbij een dikke vette ODE aan Munir.


Bekijk website

Vorige kunstenaars

Lonneke Weuring & Suus Kwee

Lonneke Weuring & Suus Kwee hebben de basis gelegd voor ODE Utrecht. Een super vette huisstijl als aftrap van het initiatief.
Vandaar via deze weg een flinke dikke schreeuw naar deze twee super toffe Utrechtse illustratoren.

EEN EEUWIGE ODE AAN JULLIE!Meer